Tennisintro

Prøv tennis af som sportsgren uden at skulle investere i udstyr. Det lyder næsten for godt til at være sandt. AIA-Tranbjerg Tennis tilbyder igen i år Tennisintro for voksne, der aldrig har spillet tennis før. Sidste år var en succes, og flertallet af deltagerne blev bidt af spillet.

Det drejer sig om et 3 ugers intensivt forløb med træning x 2 ugentligt, fri adgang til baner og bolde samt en helt ny begynderketcher til låns. Træner John Hummel og Janus Ravn, som i den sammenhæng agerer hjælpetræner, står for forløbet. I alt koster forløbet blot 250 kr. Ved efterfølgende betalt kontingent trækkes de 250 kr. fra kontingentbetalingen, og du får som tennisintrospiller lov til at beholde din begynderketcher. Du skal betale 100 kr. i nøgledepositum som alle andre spillere. Hvis ikke du ønsker at forsætte med tennis afleveres ketcher og nøgle tilbage.

Tennisintrotræningerne foregår mandag kl. 18.30 og lørdag kl. 10.00 og varer ca. en time. Man får udleveret ketcher og nøgle i forbindelse med den første træning. Øvrige nye medlemmer, som ikke har spillet tennis før, har mulighed for at deltage i forløbet.

Tennisintroforløbet starter mandag den 23.5. med efterfølgende træninger lørdag den 28.5., mandag den 30.5. mandag den 6.6. (kl. 10 pga. pinse), lørdag den 11.6. og mandag den 13.6.

Tilmelding via email til aiatranbjergtennis@gmail.com

Vi håber på masser af sjov, samtidig med at flere får øjnene op for verdens bedste ketchersport på det flotte røde grus bag ved skolen.

Vi forbeholder os retten til at aflyse forløbet, hvis der er mindre end 5 tilmeldte.

Med venlig hilsen AIA-Tranbjerg Tennis