Velkommen til sæsonen 2024

20. februar 2024 08:32 , af John Hummel
Bestyrelsen har netop mødtes for første gang i år. Vi glæder os til at udvikle klubben og skabe en masse gode stunder sammen med jer. Vi har sat datoer på en lang række begivenheder - se det vedlagte årshjul.
 
Det første vigtige kryds i kalenderen skal sættes tirsdag den 19.3. kl. 19, hvor vi afholder generalforsamling. Vi vil meget gerne drøfte, hvad der er vigtigt for jer i klubben, og hvordan vi sammen bedst kan udvikle foreningen videre. Vedhæftet er dagsorden og regnskab for 2023. Ved forslag til dagsordenen kontakt aiatranbjergtennis@gmail.com
 
Lars Karlsmose har meddelt, at han ikke stiller op til genvalg til generalforsamlingen. Lars har været en stor del af genrejsningen af klubben først som meget aktiv revisor og de seneste år som kasserer. Kæmpestort tak til Lars! Det betyder også, at der bliver brug for nyt blod i bestyrelsen, og vi håber, at nogen møder op til generalforsamlingen med intention om at bidrage hertil. Også selvom det ikke er i rollen som kasserer.
 
Vi har lagt en ambitiøs plan for klargøring og åbningen af banerne i år. Det betyder, at vi har brug for alle kræfter til klargøring allerede i påskedagene. Derefter kommer entreprenøren i den første halvdel af april, hvorefter vi satser på at åbne anlægget. Træner og bestyrelsesmedlem John Hummel har meddelt, at han gerne vil fortsætte i bestyrelsen og som voksentræner, men han ønsker ar trække sig som børnetræner. Giv besked til bestyrelsen, hvis du selv kunne tænke dig at hjælpe eller kender nogen, der kunne være interesseret i tjansen som børnetræner.
 
Vi ser frem til endnu et godt år på tennisbanerne og håber at se dig allerede den 19.3.
 
Mvh Bestyrelsen,
AIA-Tranbjerg Tennis