nyhed fra februar 2020

27. april 2020 08:54 , af Janus Ravn

Tidligere nyhed fra februar 2020:

Kære tennisspillere i Tranbjerg.

Planlægningen af tennissæsonen 2020 er i fuld gang. AIA-Tranbjerg Tennis inviterer til generalforsamling torsdag den 19. marts kl. 19.00 i Leos VIP-rum i Klubhuset. Alle medlemmer i den nuværende bestyrelse ønsker at fortsætte, men nye kandidater med engagement og gode idéer er selvfølgeligt særdeles velkomne. Alle medlemmer og andre interesserede opfordres hermed til at møde op.

Bestyrelsen forventer at sæsonen skydes i gang med standerhejsning i forbindelse med Tennissportens Dag lørdag den 2. maj 2020. Her kan man også bare komme forbi for at se klubben og der vil være mulighed for instruktion for nybegyndere. Efter banernes åbning begynder træning for både voksne og børn fra uge 19. Træningen kommer som sidste år til at ligge mandag og torsdag.

Vi har i 2020 fokus på bedre grus og mere rette linier end i 2019. Feberredningen som gjorde at klubben kunne fortsætte, gav hastværk i forhold til at få banerne klar, hvilket desværre gik ud over kvaliteten.

Bestyrelsen har planlagt klubmesterskab i weekenden den 13.-14. juni. Desuden gentager vi succesen fra sidste år med efterårsturnering med hyggetennisspil og grill for børn og voksne i den første weekend i september.

Med håb om at rigtigt mange tranbjergensere har lyst til at spille tennis i AIA i 2020.

MVH Janus Ravn

Formand, AIA-Tranbjerg Tennis