Nyhed 2022

22. juni 2022 11:17 , af John Hummel

Tranbjerg den 29.06.22

Kære medlem.

Sommerferien står før døren, hvis den da ikke allerede er begyndt. Tennissæsonen er startet med et brag med god tilslutning til træning for børn og voksne, et rigtigt godt forløb med introtennis som sluttede i sidste uge og et fremragende Tranbjerg Open i forbindelse med Tranbjerg Ugen, hvor der var god opbakning, masser af tenniskampe og ikke mindst en bagende sol hele dagen. Til dig der ikke deltog, er det værd at overveje til næste turnering. Der er plads til alle niveauer.

Tennistræningen fortsætter til og med næste uge. Således er sidste træningsdag før sommerferien torsdag den 7. juli. Træningen genoptages for børn og voksne torsdag i uge 32 altså den 11. august til sædvanlig tid. I mellemtiden opfordrer vi til at få spillet en masse tennis hen over sommeren. Banerne er fremragende lige nu og har godt af det varme vejr. Husk at vande banerne. Hvis du mangler en makker eller en modstander, så kig forbi facebooksiden https://www.facebook.com/TennisAIA og tilmeld dig til vores makkerbørs. Eller mød op til drop in tennis, der indtil nu i sæsonen har fungeret rigtigt godt.

Vi stiler efter at afholde en hyggeturnering til september eller oktober. Mere ud om dette senere.

Med ønske om en fantastisk sommer med masser af tennis.

Bestyrelsen

AIA-Tranbjerg Tennis

Tranbjerg den 20.06.22

Den 18.06.22 arrangerede AIA-Tranbjerg Tennis Tranbjerg Open i forbindelse med afslutningen på Tranbjerg Ugen. De 3 grusbaner ved Grønløkke var konstant i brug fra kl. 9.00 til kl. 17.00 til i alt 23 kampe i single og double. Der var også tid til åben tennisbane som en del børn og voksne, der kiggede forbi anlægget, gjorde brug af. Turneringen blev spillet på tid, hvorfor alle resultater ikke var klassiske tennisresultater.

Dagen startede med double, hvor 6 par deltog. I finalen, som var en gentagelse af en af puljekampene, stod Søren Rosborg og Ilse Holmfort overfor Mathias Ravn og Leif Faurholt. Sidstnævnte havde revanche til gode efter at være blevet besejret 5-3 i gruppespillet. I finalen slog Mathias Ravn og Leif Faurholt til, og vandt med 6-4. De blev således kåret til Tranbjerg Open-mestre i double få dage efter Leif Faurholts 70-års fødselsdag. Og dette blot et år efter han første gang troppede op på det røde grus som helt ny tennisspiller i AIA-Tranbjerg Tennis’ Tennisintroforløb. Godt gået! Mathias Ravn kunne for anden gang løfte et Tranbjerg Open trofæ, efter han vandt singlerækken i 2020.

Singlerækken var i år stærkt besat med flere udenlandske topnavne. Vores amerikanske coach John Hummel skulle forsøge at forbedre finalenederlaget fra 2020, mens blandt andet to østrigske østjyder også var til start. Lokale Patrick Schmidt, som var forbi det røde grus ved Grønløkke for første gang, viste flotte fighterevner, da han kæmpede sig igennem 4 hårde kampe, før han kunne løfte trofæet efter en 6-2 sejr over John Hummel i finalen. Ikke meget fungerede for John Hummel i finalen, der blev præget af et hav af amerikanske fejl. Til gengæld fik han en revanche på dagen, da han i semifinalen havde ekspederet Mathias Ravn, hans nemesis fra 2020, ud af turneringen. Patrick Schmidt havde i semifinalen sendt sin genbo Kaare Flodgaard hjem med 6-3 og vandt dermed håneretten på Kærvænget.

Der var udover pokalen vingaver fra SuperBrugsen til vinderne og gaveposer fra Djurslands Bank til øvrige placeringer. Dagens hårdeste serv på 138 km/t signeret Peter Ertl skaffede ham medlemskab i AIA-Tranbjerg Tennis resten af året. Så kom den nye fartmåler endelig til sin ret.

En del af de mange deltagere i Tranbjerg Ugen fandt også vej forbi Tennisanlægget. Der blev hygget i det gode vejr, og der blev spist mange pølser fra grillen og vejret krævede også godt med væskeindtag. Der var højt humør og hygge hele dagen igennem.

Man må glæde sig til Tranbjerg Open 2023.

 

 

Tranbjerg den 16.06.22

Tranbjerg Ugen er i fuld gang - fantastisk initiativ. Og nu er der kun 2 dage til Tranbjerg Open! Vi spiller i 2 rækker og der er tilmeldt spillere til 6 doublepar og 10 singlespillere. Der bliver altså masser af tennis på banerne. Det gode vejr er også bestilt. Doubleturneringen bliver afholdt om formiddagen fra kl. 9 og singlerækken fra omkring kl. 13.

Der er pæne præmier i begge rækker blandt andet fra Djurslands Bank og SuperBrugsen i Tranbjerg.

Udover turneringen vil der blive afholdt forskellige konkurrencer, ligesom der i løbet af dagen vil være åben tennisbane for alle interesserede. Der vil blive tændt op i grillen, og der kan købes mad, drikke og lidt sødt til fornuftige priser.  

Vi ses!

 

Tranbjerg den 14.05.22

Sæsonen er godt i gang og banerne har været noget bløde efter en meget tør, blæsende opstart uden adgang til vandingsanlægget. Det har været hårdt ved banerne, men vi arbejder løbende på det. Vandproblemet er heldigvist løst nu og vandet er igen tændt på banerne. I kan hjælpe ved at sørge for 5 minutters vanding af banerne før I spiller, og evt. også vande banen ved siden af. Vandet hjælper gruset til at blive mere kompakt og banerne mere jævne og hårde at spille på.
 
Der har været godt fremmøde til træning de første uger for både børn og voksne, og fra i morgen, søndag den 15.5., forsøger vi at igangsætte drop-in tennis fra kl. 10. Altså hvor man mødes for at spille tennis evt. med nye med/modspillere alt efter, hvor mange der dukker op. Så kom frisk!
 
Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 18.6., hvor vi i forbindelse med Tranbjergugen afholder Tranbjerg Open, en åben turnering for alle med lyst til at bruge en dag på tenniskampe på grusbanerne. Vi tænder op i grillen og regner med mange mennesker på idrætsanlægget.
 
Desuden begynder tennisintroforløbet fra den 23.5., så hvis I kender nogen, der bør prøve tennis af, så prik dem endeligt på skulderen. Vi helt sikkert nok til, at forløbet bliver til noget, men der er fortsat plads til flere.
 
MVH Bestyrelsen

 

 

Tranbjerg den 25.04.22

Banerne er åbne!

I går var der flot fremmøde til baneklargøringen, og vi fik gjort banerne klar til sæsonen. Fantastisk når man kan hjælpes om opgaven. Tak for det! Se billeder nedenfor.

Det betyder, at træningen starter fra på torsdag både for børn og voksne. Husk tilmelding her på siden. Vi glæder os til at se mange af jer. 

De store arrangementer i år bliver Tranbjergmesterskaberne i Tennis den 18. juni og hyggeturnering i slutningen af august eller starten af september. Desuden håber vi på opbakning til drop in tennis hver søndag kl. 10, så vi alle kan få spillet endnu mere end sidste år. 

Vi ses på banerne.

MVH Bestyrelsen