nyhed 2021

15. juni 2021 12:46 , af John Hummel

Tranbjerg den 19.05.21

Sæsonen er i fuld gang, og der er fuld gang i banerne med god tilslutning til puslinge-, junior- og voksentræningen. Desuden startede tennisintro for voksne op i mandags. Der er stadig plads til flere på holdet til et sjovt forløb for helt nye tennisspillere – kontakt aiatranbjergtennis@gmail.com for mere information og tilmelding. Medlemmer af AIA-Tranbjerg Tennis, som lige er startet med sporten, er meget velkomne til at deltage uden yderligere betaling.

Søndag den 6. juni fra kl. 10 arrangerer klubben hyggetennisspil og tænder op i grillen. Hav det sjovt på det røde grus, få en snak med bestyrelsen eller find din nye makker. Samtidig serveres pølser, sodavand og øl til favorable priser. Book kalenderen. Mere information følger.

Til efteråret afholdes Tranbjergmesterskaberne i Tennis akkurat som sidste år, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer kan stille op til drabelig dyst om sejren. Det bliver lørdag den 25. september. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

MVH Bestyrelsen

 

Tranbjerg den 01.05.21

Tennisintro! Prøv tennis af som sportsgren uden at skulle investere i udstyr. AIA-Tranbjerg Tennis tilbyder i år Tennisintro for voksne, der aldrig har spillet tennis før. Det drejer sig om et 3 ugers intensivt forløb med træning x 2 ugentligt, fri adgang til baner og bolde samt en helt ny begynderketcher til låns. Træner John Hummel og Janus Ravn, som i den sammenhæng agerer hjælpetræner, står for forløbet. I alt koster forløbet blot 200 kr. Ved efterfølgende betalt kontingent trækkes de 200 kr. fra kontingentbetalingen, og du får som tennisintrospiller lov til at beholde din begynderketcher. Du skal betale 100 kr. i nøgledepositum som alle andre spillere. Hvis ikke du ønsker at forsætte med tennis afleveres ketcher og nøgle tilbage.

Tennisintrotræningerne foregår mandage kl. 18.30 og lørdage kl. 10 og varer ca. en time. Man får udleveret ketcher og nøgle i forbindelse med den første træning. Øvrige nye medlemmer som ikke har spillet tennis før, har mulighed for at deltage i forløbet.

Tennisintroforløbet starter mandag den 17.5. med efterfølgende træninger lørdag den 22.5., mandag den 24.5. kl. 10 (2. pinsedag), mandag den 31.5., lørdag den 5.6. med sidste gang mandag den 7.6.

Tilmelding via email til aiatranbjergtennis@gmail.com og indbetaling af 200 kr. til registreringsnummer 7266, kontonummer 1196070.

Vi håber på masser af sjov og samtidig med at flere får øjnene op for verdens bedste ketchersport på det flotte røde grus bag ved skolen.

Med venlig hilsen Janus Ravn

Formand, AIA-Tranbjerg Tennis

 

Tranbjerg den 25.04.21

Sæsonen er i gang! Efter en arbejdsdag med udmærket fremmøde og arbejde med klargøring af banerne er vi klar til at byde velkommen til sæsonen 2021. Nettene er sat op, gruset er præpareret, og vi er sikre på, at banerne bliver fornuftige at spille på igen i år. Se resultatet af arbejdet nedenfor.

Træning påbegyndes fra uge 18 med første træningsdag den 3. maj for puslinge og juniorer og fra den 6. maj for voksne. Husk at træning er gratis, når først du har betalt kontingent.

Vi planlægger både et klubmesterskab i juni og en efterårshyggeturnering i begyndelsen af september, følg med på hjemmesiden og facebook.

MVH Bestyrelsen

PS: Låsen til indgangen kræver lidt tålmodighed. Din nøgle passer, men der skal lirkes noget, indtil vi får kigget på låsen indefor de næste uger. Brug evt. den anden indgang.

 

Tranbjerg den 22.04.21

Den nye bestyrelse i AIA-Tranbjerg Tennis er konstitueret. Vi siger farvel og tak til Lene Kjeldsteen, der har lagt et stort arbejde de seneste 2 år som kasserer, og velkommen til Lars Karlsmose, som er ny i bestyrelsen og valgt som kasserer. I øvrigt fortsætter bestyrelsen som hidtil.

Tennissæsonen 2021 nærmer sig med hastige skridt. Frosten har drillet og udskudt sæsonstarten en smule. Men nu har entreprenøren klargjort gruset, og på søndag den 25.4. skal vi have gjort det sidste - tromlet banerne, sat net op og lignende. Vi mødes kl. 9.00 og regner med at bruge 3-4 timer. Klubbens medlemmer er nødvendige i forhold til at give en hånd med. Samtidig har man muligheden for at møde de andre gode folk i klubben. Vi vil servere lidt kaffe og kage.
Vi håber på, at I er med på at løfte i flok.
Mvh Janus Ravn
Formand, Aia-Tranbjerg Tennis

 

 

Tranbjerg den 21.03.21

Generalforsamlingen afholdes på onsdag den 24.03. kl. 19.30 på Zoom. Rummet vil være åbent fra en halv time før. Alle der kunne have interesse for at spille tennis i Tranbjerg eller blot har lyst til at give en hånd med opfordres til at møde op.

Bestyrelsen vil orientere om det forgangne år, der i modsætning til store dele af det omgivende samfund, har været med relativ fremgang i klubben både med hensyn til medlemstal og økonomi.

Herefter vil vi orientere kort om planer for det kommende år, og der er mulighed for at komme med forslag eller idéer. Herefter er der valg til bestyrelsen. Der er allerede masser af engagement i den nuværende bestyrelse, men interesserede opfordres til at overveje eget kandidatur.

Alle medlemmer får tilsendt det direkte Zoom-link pr. email.

Alle andre interessede kan bede om linket pr. mail til aiatranbjergtennis@gmail.com

Drikkevarer og forfriskninger må man selv stå for i år.

 

MVH Bestyrelsen. 

 

Tranbjerg den 20.02.21

Foråret er i luften. Kong vinter er på retur og termometeret kryber sig over 10 grader indenfor de næste dage. Brug den sidste weekend i vinterferien på at tilmelde dig til næste sæson i AIA-Tranbjerg Tennis og få samtidig early bird rabat. Rabatten udløber den 1. marts, så hellere gøre det nu.

Vi regner med at kunne åbne banerne omkring 1. maj, som vi også gjorde sidste år. Tennis er en af de sportsgrene, der bliver åbnet tidligst, da det er rimeligt overkommeligt at overholde både afstandskrav og forsamlingsforbud.

Tilmeld dig NU for rabat på https://aiatennis.memberlink.dk/kontingent

MVH Bestyrelsen