Tranbjerg den 24.05.22

Stor tak til Munke-VVS og særligt Michael og Torben, som har gjort et stort arbejde for at hjælpe os med problemer med vandingssystemet på anlægget. Alt er nu igen tiptop! Fantastisk med et lokalt erhvervsliv, der hjælper med at understøtte foreningslivet!

 

Tranbjerg den 21.05.22

Kære tennisspillere.

AIA-Tranbjerg Tennis afholder Tranbjerg Open i forbindelse med Tranbjergugen lørdag den 18. juni fra kl. 9. Der spilles i 3 rækker

-single (for mænd og kvinder)

-double (for mænd og kvinder – individuel tilmelding)

-nybegyndere (for mænd og kvinder)

I de to første rækker spilles der med almindelige server, mens der i nybegynderrækken (som primært er rettet mod vores tennisintrospillere) spilles med underhåndsserv, som ikke behøver ramme servefeltet. Det er en åben turnering, så både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Man tilmelder sig individuelt i doublerækken med bemærkning om niveau, hvorefter de turneringsansvarlige sætter jævnbyrdige doublepar sammen.

Vi regner med at afholde singlerækkerne om formiddagen og doubleturneringen fra om eftermiddagen. Kampene afvikles på 30 minutter, hvor vinderen er den, der fører, når tiden løber ud. Finalerne spilles som et sæt. Det endelige turneringsprogram offentliggøres i ugen op til turneringen. Det koster 50 kr. pr. række man ønsker at deltage i. Man er så vidt det er muligt garanteret 2 kampe i hver række. Hvis der er yderligere ønsker til rækker, vil vi overveje dette afhængigt af antallet af tilmeldinger.

Tilmelding på aiatranbjergtennis@gmail.com

Der vil blive tændt op i grillen, og der kan købes mad og drikke til fornuftige priser. Der vil desuden blive afholdt små konkurrencer med pæne præmier.

Bestyrelsen kan ikke drive turneringen alene, så vi får brug for noget praktisk hjælp fra medlemmerne. Skriv på aiatranbjergtennis@gmail.com hvis du kan hjælpe.

 

MVH Bestyrelsen

AIA-Tranbjerg Tennis

 

Tranbjerg den 14.05.22

Sæsonen er godt i gang og banerne har været noget bløde efter en meget tør, blæsende opstart uden adgang til vandingsanlægget. Det har været hårdt ved banerne, men vi arbejder løbende på det. Vandproblemet er heldigvist løst nu og vandet er igen tændt på banerne. I kan hjælpe ved at sørge for 5 minutters vanding af banerne før I spiller, og evt. også vande banen ved siden af. Vandet hjælper gruset til at blive mere kompakt og banerne mere jævne og hårde at spille på.
 
Der har været godt fremmøde til træning de første uger for både børn og voksne, og fra i morgen, søndag den 15.5., forsøger vi at igangsætte drop-in tennis fra kl. 10. Altså hvor man mødes for at spille tennis evt. med nye med/modspillere alt efter, hvor mange der dukker op. Så kom frisk!
 
Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 18.6., hvor vi i forbindelse med Tranbjergugen afholder Tranbjerg Open, en åben turnering for alle med lyst til at bruge en dag på tenniskampe på grusbanerne. Vi tænder op i grillen og regner med mange mennesker på idrætsanlægget.
 
Desuden begynder tennisintroforløbet fra den 23.5., så hvis I kender nogen, der bør prøve tennis af, så prik dem endeligt på skulderen. Vi helt sikkert nok til, at forløbet bliver til noget, men der er fortsat plads til flere.
 
MVH Bestyrelsen

 

 

Tranbjerg den 25.04.22

Banerne er åbne!

I går var der flot fremmøde til baneklargøringen, og vi fik gjort banerne klar til sæsonen. Fantastisk når man kan hjælpes om opgaven. Tak for det! Se billeder nedenfor.

Det betyder, at træningen starter fra på torsdag både for børn og voksne. Husk tilmelding her på siden. Vi glæder os til at se mange af jer. 

De store arrangementer i år bliver Tranbjergmesterskaberne i Tennis den 18. juni og hyggeturnering i slutningen af august eller starten af september. Desuden håber vi på opbakning til drop in tennis hver søndag kl. 10, så vi alle kan få spillet endnu mere end sidste år. 

Vi ses på banerne.

MVH Bestyrelsen

 

Tranbjerg den 07.04.22

Efter veloverstået generalforsamling fortsætter bestyrelsen uændret. Banerne åbner i weekenden den 23.-24. april. Alle opfordres til at møde op til baneåbningen og give en hånd med. Yderligere information om tidspunkt i ugen op til.

Det er desuden på tide at gentegne medlemsskabet.  Der er kun godt 2 uger til baneåbningen. Klubben tilbyder igen i år gratis træning for såvel voksne som puslinge og juniorer.   

Kontingentet skal indbetales inden den 1. maj. 

MVH bestyrelsen. 

 

Tranbjerg den 24.02.22

AIA-Tranbjerg Tennis er ved at være klar til en spændende sæson 2022, efter et særdeles udfordrende efterår, der fik sendt bestyrelsen på overarbejde, herunder store udfordringer med vandingsanlægget og sygdom.

Vi i bestyrelsen har til gengæld planlagt et begivenhedsrigt 2022 der bl.a. vil byde på:

  • Tennistræning for både børn og voksne
  • Gentagelse af Tennisintro i til maj
  • Åbne klubmesterkaber (forhåbentligt sammenfaldende med Tranbjerg Ugen til juni)
  • Hyggeturnering efter sommerferien
  • Drop-In tennis om søndagen for hele familien (Der bliver dog ikke tale om formaliseret træning)

Det er et stort arbejde at drive en tennisklub, og de seneste sæsoner har trukket relativt store veksler på medlemmerne af bestyrelsen, særligt i forhold til vedligeholdelse af banerne og klubben. Derfor har vi vendt flere muligheder i forhold til baneansvarlige medlemmer med nedsat eller gratis kontingent. En mulighed ville være at 2 medlemmer påtog sig opgaven med at vedligeholde banerne i løbet af sæsonen mod at få kontingentet betalt af klubben. Forårsklargøringen og nedtagningen til efteråret er et fællesprojekt og en del af det tunge arbejde i foråret gøres af den professionelle entreprenør. En anden model er nedsat kontingent for et lidt større ”banehold”. Skriv til os på aiatranbjergtennis@gmail.com, hvis det har interesse.

Vi har også set os nødsaget til at skære ned på træningen for børn, således at det bliver afholdt en gang ugentligt om torsdagen fra denne sæson og frem. Tilbuddet er stadig sammenligneligt med de andre klubber i området. 

Det ville desuden være meget velkomment og på sigt nødvendigt med nyt blod i bestyrelsen, og da sidste års online generalforsamling kun var besøgt af bestyrelsen, har det ikke været muligt at rekruttere. Vi er ganske omgængelige og meget åbne overfor nye ansigter. Der er mulighed for flere spændende projekter, såfremt man træder ind i bestyrelsen. Blandt andet ville der være mulighed for at påbegynde arbejdet for en padelbane under AIA-Tranbjerg Tennis’ faner. Det kræver dog, at et eller flere medlemmer af bestyrelsen har tid og lyst til at gøre forarbejdet med at afsøge markedet, skrive fondsansøgninger og lignende.

I første omgang opfordres alle medlemmer til at deltage i Generalforsamlingen den 05.04.22 kl. 19.00 i AIAs Klubhus på Grønløkke Allé.

Vel mødt og med forventning om en rigtig god tennissæson.

MVH Niklas Bjørn, John Hummel, Marianne Frier, Lars Karlsmose og Janus Ravn

Bestyrelsen

AIA-Tranbjerg Tennis

Arbejdsdagen er i gang Udsigt over anlægget Banerne klargjort Flot udsigt

byvejr verdensvejr 8000

Opstrengning 

Er din tennisstreng sprunget, eller trænger din ketcher til at få nye, friske strenge, tilbyder klubbens baneansvarlige, Niklas Bjørn, at strenge ketchere billigt op inden for 1-2 hverdage i Tranbjerg. 

 

Priser på opstrengning: 

Med egen streng:                     100,- 

Standardopstrengning:           135,-
Tyske mærker af høj kvalitet (MSV, Pro’s Pro etc.) 

Premiumopstrengning:           180,-
Mærker som Babolat og Wilson som bl.a. mange WTA/ATP-spillere benytter, herunder Nadal og Wawrinka.

Luksusopstrengning:               Spørg for priser og udbud
De bedste inden for hver kategori. Bl.a. naturtarm der benyttes af Federer, Williams og Djokovic. 

Nyt overgrip:                              GRATIS inkluderet i alle opstrengninger! 

 

Hvilken streng skal jeg vælge? 

For langt de fleste, anbefales en streng i kategorien Komfort/Power. Det er armvenlige strenge med høj grad af, der samtidig giver lidt ekstra power i dit spil.
Sprænger du oftest dine strenge, kan det anbefales at prøve en hybrid eller fuld polyesteropstrengning, hvis du ingen armproblemer har i forvejen. 

 

Kategorier af strenge:

Komfort/Power                         Armvenlige strenge i multifilament (Anbefaling).
Holdbarhed/Kontrol                 Strenge lavet af polyester for bedre holdbarhed, men hårde for armen.
Hybrid:                                        Mix af polyester og multifilament – giver det bedste fra begge verdener. 

 

Hvor tit bør jeg få strenget op? 

Som tommelfingerregel bør du få strenget lige så mange gange op om året, som du spiller om ugen. Eks: Spiller du to gange om ugen, bør du få strenget op én gang inden sæsonstart, og én gang i løbet af sommeren. Det passer meget godt med at dine strenge er slidte, flossede eller "døde".


For spørgsmål eller bestilling:

Tlf: 71 71 85 71 

Mail: niklas_bjorn@hotmail.com